Valuta:
Netherlands
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending

We gebruiken meestal verzendmethoden als USPS, EMS, DHL en zo verder tot uw bestellingen te verzenden en de volgnummers zijn zodra de bestellingen verzonden beschikbaar, en u kunt uw orders te ontvangen in 5 tot 10 dagen. Zorg ervoor dat uw afleveradres correct is. Dus je kunt het pakket rechtstreeks ontvangen. Voor de douane duidelijk, we hebben vele methoden en ervaringen, zodat uw pakket is altijd veilig, en 99% van de orders zijn veilig voor de levering. Maak je geen zorgen, als uw pakket werd gezogen door de douane, zullen we opnieuw te verzenden uw pakket of het geld aan jou.

Gemakkelijk 60-Day Returns
We zijn toegewijd aan uw totale tevredenheid. Indien, om welke reden dan ook, je bent niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u een volledige terugbetaling van de prijs van het product en alle bijbehorende belastingen, krijgen binnen zestig (60) werkdagen na ontvangst van het item (s).
Om ofwel een tegoed voor een uitwisseling of een krediet op uw lading rekening te ontvangen, dan kunt u er rekening mee dat alle rendementen en uitwisselingen in nieuwe, ongebruikte en ongedragen staat moet zijn met de originele labels en stickers bevestigd. Items geacht versleten, gebruikt, vuil of ontbrekende labels zal worden teruggegeven aan de koper, op hun kosten en geen restitutie zal worden uitgegeven.
Internationale verzending
Onze winkel heeft de internationale scheepvaart oplossing FiftyOne aangenomen, zodat u gemakkelijk winkelen uit en het schip aan een van de hieronder vermelde landen. U kunt nu winkelen onze site in uw geselecteerde valuta en zie uw complete totale bestelling, inclusief verzendkosten, betaling vergoeding wanneer u uitcheckt. Zodra u uw bestelling in te dienen, wordt het totaal gegarandeerd tegen de koers geïndexeerd wanneer u uw bestelling geplaatst. U zult geen extra kosten in rekening worden gebracht bij de levering.

Heeft u vragen, vergeet dan niet om ons te mailen!

Hieronder zijn de termijnen voor de internationale scheepvaart:

Amerika

VS Canada (4-10 Business Day)

Brazil (7-10 Werkdag)

Europese

UK Frankrijk Spanje Nederland (5-10 Day)

Andere Europese Unie (28 landen) (7-15 Werkdag)

aisa

Japan Singapore Hongkong (4-7 Werkdag)

Rusland (7-10 Werkdag)

Oceanië

Australië (5-10 Day)

Nieuw-Zeeland (7-15 Day)

Andere landen (10-20 Werkdag)